fbpx

Kerstdiner bij Beaux

By Jeroen Valkenburg

Posted in

Waar dineert u 1e kerstdag?

Deze eerste Kerstdag is de keuze geheel aan u, wel of niet uit eten gaan. Met z’n tweetjes of met meerderen. Misschien maakt Restaurant Beaux die keuze makkelijker. Onze keukenbrigade overrompelt u in een fantastisch kerstdiner met nieuwe klassiek-moderne smaakcombinaties en dat maar liefst in 5 gangen. Aan u bovendien de keuze, inclusief of exclusief bijpassend wijnarrangement. Het Kerstdiner 2018 is niet in de Villa maar in Restaurant Beaux waar u dineert in een sprookjesachtig kerstdecor. Wij vragen u met klem te reserveren.

Het 5 gangen Kerstmenu

Wij ontvangen u graag vanaf 18:00 uur op persoonlijke wijze met drie bijzondere amuses van het huis.

In het voorgerecht proeft u zacht gegaarde Canadese kreeft met een vadouvan mayonaise, gestoofde koolrabi, schotsen van pompoen en gebrande piopine.

De volgende gang zal zeker niet minder verbazen. Hierin bereidt onze chefkok een tussengerecht met een ravioli van pastinaak, dragon en akkerpaddestoelen, verrijkt met een schuimige saus van parmezaan.

In het tweede tussengerecht serveren wij u een zeetongfilet met eendenlever, haringkaviaar en ingemaakte bloemkool.

Het Beaux Kerstdiner komt nu echt op gang met gebakken hertenhaas met gekonfijte groenten, spruitjes en sheppard`s pie in een jus geparfumeerd met koffie en cacao.

Daarna is het nagenieten met een wentelteefje van brioche en specerijen, omlijst met een compote van abrikoosjes kruiden, vanille en vanille ijs

Beaux trakteert u tot slot nog op 3 friandises per persoon

Beaux kerstdiner op 1e kerstdag 2018
Inloop vanaf:
 18.00
Aanvang diner: 18.30
5 gangen Kerstmenu inclusief amuses

Een bijpassend wijnarrangement is mogelijk
Zowel tafels voor 2 als grotere groepen

Reserveren verplicht
Kosten € 67,50

Share this story

btt