CHEF SPECIAL MENU
maandelijks wisselend menu

2 – GANGEN MENU
voor | hoofd | 27.50

3 – GANGEN MENU
voor | hoofd | zoet | 33.50
of
voor | tussen | hoofd | 36.50

4 – GANGEN MENU
voor | tussen | hoofd | zoet | 39.50
wenst u een extra tussengerecht i.p.v. een dessert | + 2.50

5 – GANGEN MENU
voor | tussen | tussen | hoofd | zoet | 46.00

EXTRA’S
Kaas als extra gerecht | 12.50
Kaas in plaats van zoet | + 4.00
Verse Frites | 3.00

CHEF SPECIAL GERECHTEN

VOORGERECHT
Diamanthaas | Zoet Zuur | Parmezaan | Vadouvan
Tartaar van diamanthaas met zoetzure groenten, krokante parmezaan en mayonaise van vadouvan
***
Krab | Coquille | Granny Smith | Radijs | Colombo kerrie
Combinatie van krab en coquille met een sorbet van granny smith appel, olijf en
een vinaigrette van colombo kerrie

TUSSENGERECHT
Schelvis | bospaddenstoelen | kaviaar soorten
Schelvis gegratineerd met schaal en schelpdieren gestoofde bospaddenstoelen en een saus van kaviaar soorten

HOOFDGERECHT
Wildzwijn | Rookworst | Katenspek | Aardappel | Pruim
Gebakken medaillons van wildzwijn met een terrine van katenspek en rookworst, crème van aardappel en een jus met pruimedanten
***
Snoekbaars | Hutspot | Gerookte Knoflook
Gebakken snoekbaarsfilet met gegratineerde winterpeen, aardappel crème, barbeque prei, gerookte knoflook en beurre blanc

DESSERT
Mandarijn | Witte chocolade | Brick deeg | Tijm
Marmelade van mandarijn met een mousse van gekarameliseerde chocolade,
krokant brickdeeg met tijm en amandel roomijs
***
5 Kazen van het Kaas Atelier
vijgenchutney | notenbrood

btt