fbpx

2 – GANGEN € 27.50

voor | hoofd

3 – GANGEN € 33.50 | € 36.50

voor | hoofd | zoet

voor | tussen | hoofd

4 – GANGEN € 39.50

voor | tussen | hoofd | zoet

5 – GANGEN € 46.00

voor | tussen | tussen | hoofd | zoet

WIJNARRANGEMENT
Voor de ultieme beleving van ons chef special menu adviseren wij een wijnarrangement á 6.00 euro per glas

CHEF SPECIAL MENU


VOORGERECHT
Zalm | Groene Kruiden | Avocado | Groene Asperge

Dungesneden gemarineerde rauwe zalm met een bouillon van groene kruiden en selderij met groene asperges en een crème van avocado

Of

Geitenkaas | Pata Negra | Kruiderij | Peer | Citroen

Mousse van heezer geitenkaas met geschaafde pata negra, wilde kruiden, kleine salade van verse peer en een vinaigrette van citroen en daslook

 

TUSSENGERECHT
Scholfilet | Blanquette | Aardappel

Gestoofde scholfilet met een crème van aardappel en een blanquette van asperge met doperwt en ham

 

HOOFDGERECHT
Corvina | Flageolets | Basilicum | Asperge

Gebakken corvina met gestoofde witte bonen en een stoof van tomaat, paprika en ui en asperges

Of

Kalf | Snijboon | Nameko | Savora | Bloemkool
Duo van kalf (wang en oester) met gestoofde snijbonen en nameko, asperges, bloemkoolcrème, savora mosterd en kalfsjus

 

DESSERT
Blondie | Rijstepap | Aardbei | Kaffir

Blondie met verse aardbeien, aardbeien sorbet, rijstepap en kaffir
Of
5 Kazen van het Kaas Atelier
vijgenchutney | notenbrood (+ € 4,00)

btt