fbpx

2 – GANGEN € 27.50

voor | hoofd

3 – GANGEN € 33.50 | € 36.50

voor | hoofd | zoet

voor | tussen | hoofd

4 – GANGEN € 39.50

voor | tussen | hoofd | zoet

5 – GANGEN € 46.00

voor | tussen | tussen | hoofd | zoet

WIJNARRANGEMENT
Voor de ultieme beleving van ons chef special menu adviseren wij een wijnarrangement á 6.00 euro per glas

CHEF SPECIAL MENU


VOORGERECHT

Tartaar van verse en gerookte zalm
courgette chutney | mini komkommer | piment yoghurt

of

Livar buikspek
eendenlever crème | groene appel | little gem | zuring

 

TUSSENGERECHT

Scholfilet met kokkels
doperwt | ananas | kokkelvocht | limoen

 

HOOFDGERECHT

Gegrilde tonijn
Pico de gallo | maftoul | koriander | beurre blanc

of

Twee bereidingen van runderbavette
bloemkool | polenta | sauce choron

 

DESSERT

Mousse van prosecco en aardbei
verse aardbei | yoghurt crumble |  vlierbesbloesem | citrus

of

5 Kazen van het Kaas Atelier
vijgenchutney | notenbrood (+ € 4,00)

Laat het ons op voorhand weten wanneer u allergieën of dieetwensen heeft.

 

SUPPLEMENT

Kaas ipv zoet | + € 4.00
Verse truffel | € 5.00
Frites | dragonmayonaise | driehoek overjarig | € 3.50
Gebakken aardappels | dragonmayonaise | € 4.00
Gebakken eendenlever | € 5.00

btt