fbpx

Een passend afscheid!

Al vanaf € 10,00 p.p.

Rolstoel toegankelijk

Tegenover de kerk

Vrijblijvende offerte

Eigen parkeerplaats

Capaciteit: 150 pers. binnen

Diverse opties

Ook ’s avonds bereikbaar

Kwetsbare momenten. Herdenken en Condoleance. Of het nou wel of geen een plotseling overlijden betreft, de wensen bij afscheidsceremonies rond een uitvaart of crematie worden steeds persoonlijker. De organisatie ervan steeds veeleisender. Juist de sfeer, kunst, ruimte en creativiteit maken dat een afscheidsbijeenkomst of condoleance bij Restaurant BEAUX daarom nooit hetzelfde is. Maar wel altijd in stijl.

Daarnaast neemt onze jarenlange samenwerking met grote en kleine uitvaartorganisaties veel organisatorische hectiek over van de nabestaanden. Rouw en emoties, maar ook rituele of religieuze wensen krijgen daardoor alle ruimte bij BEAUX, ook eventueel op ons beschutte achterterras.

Condoleance, formeel of informeel

Ontvangst van de familie, herdenkingsdienst of -bijeenkomst, of alleen een condoleance, misschien extra activiteiten, sprekers, muziek, voordrachten, multimediale presentaties. Formeel of informeel. Simpel of creatief. U bepaalt zelf de invulling en stijl. Restaurant BEAUX staat u bij en geeft ideeën en nuttige tips.

De sfeer in ons restaurant is exclusief maar variabel: modern, historisch en gecombineerd. Datzelfde geldt voor de horeca faciliteiten, van sober tot uitgebreid of culinair.  BEAUX heeft een eigen restaurantkeuken. Het restaurant heeft een goede bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid.

Niet onbelangrijk, schroom niet om gewoon langs te komen, als dat aan de orde is. Gastvrijheid is voor BEAUX het belangrijkste. Wij informeren u graag en adequaat, ook in moeilijke tijden.

Meer informatie

Ervaar de mogelijkheden bij Restaurant BEAUX

Contact

 040 – 226 28 10
 info@restaurant-beaux.nl
 Jan Deckersstraat 43 5591 HP Heeze

btt