fbpx

WIJN VAN DE MAAND

Iedere maand selecteren wij een heerlijke, verrassende wijn buiten onze wijnkaart om. Deze wijn is zowel per glas als per fles te bestellen.

€ 5.00 per glas € 25.00 per fles

Wij vertellen u er graag meer over.

VOORGERECHTEN

Knolselderij flan | hazelnoot | schorseneer | citrus | 10.00
Tartaar van dorade | komkommer | mini maïs | postelein | 12.00
Gamba ceviche | radijs | rucola | pinda | 14.00
Tataki van rund | aubergine | bosui | gerookte knoflook | 12.00
Pastrami van hert | violette mosterd | pompoen | biet | 12.00
Carpaccio | mosterd vinaigrette | bladgroenten | pompoenpitten | parmezaan | 12.50
Chef special voorgerecht | los voorgerecht van de chef special kaart | 14.00

SOEPEN

Tomatensoep | cherrytomaatjes | feta | basilicum | 6.50
Kreeftensoep | garnalen | rouille | parmezaan | crostini’s | 9.75

SALADES

Heezer geitenkaas | vijgen | pompoenpitten | rode bietjes | croutons | 13.50
Gerookte zalm | zoetzure groenten | kerrie crème | seroendeng | croutons | 14.00
Caesar | maïskip | 65 graden eitje | parmezaan| 13.50
Scampi `teriyaki` | zoetzure groenten | dukkah | 13.50

HOOFDGERECHTEN

Pastinaak en paddenstoelen ravioli | dragon | truffel | 17.00
Gekonfijte kabeljauw | witlof | aardpeer | schorseneer | 23.00
Gegrilde snoekbaars | aardappel | prei | beurre blanc | 23.00
Zwijnhaas | bospeen | maïs | dukkah | 20.00
Maïskip | risotto | cèpes saus | 21.00
Tournedos (180 gram) | witlof | knolselderij | jus de veau | 29.00
Chef special hoofdgerecht | los hoofdgerecht van de chef special kaart | 22.00

NAGERECHTEN

Crème brûlée | appel | kaneel | vanille | 9.00
Gegrilde ananas | kokos | amandel | passievrucht | 9.00
Chocolade taart | hazelnoot crumble | gezouten karamel | 10.00
5 Kazen van het Kaas Atelier | vijgenchutney | notenbrood | 12.50
Chef special dessert | dessert van de chef special kaart | 9.00
Koffie compleet | koffie / thee | friandises | likeur naar keuze | 9.00

btt