fbpx

Bruiloft DJ Brabant

Description

Bruiloft DJ Brabant is Dimitri van Trigt 40 jaar en ik woon in Eindhoven, getrouwd en een prachtige dochter Noa. Ik ben 25 jaar geleden begonnen samen met twee vrienden met het draaien van muziek op feesten voor een sportvereniging en nu 25 jaar later is dat een professionele drive inn show geworden met een geheel eigen wijze van werken. In de loop der jaren is het specialisme komen te liggen op de verzorging van hoofdzakelijk bruiloften. De mogelijkheden zijn onbeperkt en ik ga geen feest of locatie uit de weg.

Waarom kiezen voor Bruiloft DJ Brabant?
Het entertainment is een zeer belangrijke factor op jullie feest, of dit nu een band of dj is. De muziek bepaald voor een zeer groot deel of de avond wel of niet geslaagd zal zijn. Dit hangt van veel factoren af maar de grootste factor is toch de muziek keuze van de dj of band. Daarom moet dit perfect verzorgd zijn, geheel naar wensen van de klant. Het verzorgen van de muziek is niet zomaar hetzelfde als draaien van plaatjes. Er komt veel meer bij kijken. Het is van groot belang dat ik aanvoel wat de gasten willen en daar vervolgens op in speel. Daarnaast is de juiste verlichting en het geluid heel belangrijk. Ik kan jullie verzekeren dat ik dat na 24 jaar perfect aanvoel. De gehele verzorging gaat op basis van de gemaakte afspraken tijdens het persoonlijk gesprek.

100% Dj garantie
100% dj garantie betekent dat er altijd een DJ op uw feest aanwezig zal zijn mocht ik om wat voor een reden verhinderd zijn. In 24 jaar tijd nog niet gebeurd. Er zal in geval van deze garantie een DJ komen met dezelfde kwaliteiten. Deze is dan al op de hoogte van uw wensen. Helaas komt het nog steeds voor dat er DJ’s, discoshows en bandje afzeggen een week voor aanvang van een feest zonder dat ze voor een passende vervangen zorgen.
Dit is tevens een kleine tip mocht u voor een ander entertainment kiezen.

Details

Category

Launch Project
btt